tiistai 23. kesäkuuta 2009

Taitavat ompelijat

Niinkuin edellisestä postauksesta kävi ilmi täällä on vietetty juhlallisuuksia ja tietenkin piti saada asianmukainen asu. Meidän perheessä muutkin osaavat ommella ja kaikki alla olevassa kuvassa on itse ommellut asunsa. Vasemmalta sisko, minä, sisko ja veljen kihlattu.



Malli: Oma
Kangas: Silkki ja silkkivuori
Muuta: 60 cm:n piilovetoketju, hakanen

Idea tähän mekkooni lähti eräästä kaupassa kokeilemastani mekosta. Päätin sitten törkeästi käyttää CopyPastea :)

Mallin yläosa on jostain vanhasta Modasta. Sitten vain piirsin kaavat pidentämällä toppia ja niinpä siitä muotoutui täydellinen mekko siskon häihin! :) Kaavoja piirtäessä joutui tulevan insinöörin matikantaidot koville, mutta kyllä se siitä sitten. Ja olin niin onnellinen sekä hienosta mekosta että siskon puolesta. :D

keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Onnellisia kiireitä

Täälläpäin on ollut kovaa kiirettä. Ensin ei niin mukavia kiireitä (lukuvuoden loppu ja opettajan loputtomat korjauspinot) ja samaan aikaan myös oikein mukavia kiireitä suuren poikkihuilututkinnon parissa. Neuloa en ehtinyt kun käsiäkin piti huilua varten säästellä. Viimeisimpänä oli todella mukavia kiireitä.




Kuva: A. Falck-Immonen

Kaikki suunnitellut asiat eivät edes valmistuneet, mutta päivä oli kuitenkin aivan täydellinen (ja onneksi hieman lämpimämpi kuin se +7 astetta).



Olen kuitenkin luvannut tehdä yllä olevan tekeleen vielä valmiiksi kesän aikana nyt kun on taas aikaa neuloa.